• Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid
  • Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid

✓ Dagelijks vers bereid

✓ Gratis bezorging vanaf €25,-

✓ Grote afname mogelijk

Een heerlijke lunch voor bedrijven in Den Bosch

Bij de Twee Beren kunt u een lekkere lunch voor bedrijven laten bezorgen in Den Bosch. We hebben veel verschillende soorten broodjes. Het is belangrijk dat uw collega’s goed lunchen in de pauze. Zo kunnen ze na de pauze met een frisse blik weer aan het werk.

Heeft u zin in een belegd broodje?

Lunch voor bedrijven bestellen

De lunch voor bedrijven van ons cateringbedrijf kunt u erg eenvoudig bestellen en laten bezorgen via onze webshop. Voeg de artikelen die u wilt bestellen toe aan uw winkelwagen. Plaats uw bestelling minimaal één dag voordat u de lunch voor bedrijven wilt laten bezorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken of de zakelijke lunch met uw partners goed geregeld is. Onze lunch voor bedrijven komt die dag volledig vers bij u op kantoor aan.

Broodjes bestellen Den Bosch
Meetingschalen

Wij hebben veel mogelijkheden voor uw lunch

In onze webshop is een overzicht van ons ruime aanbod lunchgerechten voor bedrijven te vinden. U kunt harde en zachte broodjes bestellen die rijk belegd zijn met beleg met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk bieden we ook lekkere drankjes aan. Nieuw in ons assortiment zijn de heerlijk frisse smoothies met groente- en fruitsmaken. Verder hebben we ook zoete lekkernijen en andere snacks.

Heeft u broodjes nodig voor een meeting?

Meetingschaal bestellen

Bestel uw lunch in onze webshop

U kunt de catering van uw lunch voor bedrijven bij een bestelling van €25,- euro of meer gratis bij uw bedrijf laten bezorgen. Met onze lunch voor bedrijven doen wij dit op een door u gekozen moment van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 13.00 uur. Plaats uw bestelling nu. Heeft u een vraag over onze bezorging? Stuur ons een bericht via ons contactformulier.