• Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid
  • Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid

✓ Dagelijks vers bereid

✓ Gratis bezorging vanaf €25,-

✓ Grote afname mogelijk

Laat uw zakelijke lunch bezorgen in Den Bosch

Bent u bezig met het organiseren van een zakelijke lunch in Den Bosch en wilt u deze laten bezorgen? Dan bent u bij cateringbedrijf de Twee Beren aan het juiste adres. Wij bezorgen u uw zakelijke lunch bij u op kantoor. We hebben een ruim aanbod aan heerlijk belegde broodjes die wij vers bereiden voor uw zakelijke lunch.

Heeft u zin in een belegd broodje?

Uw zakelijke lunch laten bezorgen bij uw bedrijf

Verwen uw partners met een heerlijke zakelijke lunch van ons cateringbedrijf. Wij bezorgen de belegde broodjes met onze Mobiele Beer bij u op kantoor op de voor u gewenste tijd. Voor de beste service en levertijd, willen wij u vragen om minimaal één dag van te voren uw bestelling te plaatsen. Zo kunnen wij u garanderen dat we de broodjes op tijd bij u bezorgen.

Broodjes bestellen Den Bosch
Meetingschalen

Een meetingschaal voor bij uw zakelijke lunch

Hebben u en uw partners een vergadering of meeting tijdens lunchtijd? U kiest dan voor onze meetingschalen met lekkere mini-broodjes met allerlei soorten beleg. Deze kunt u ook voor uw zakelijke lunch laten bezorgen. De schalen zijn beschikbaar met zachte en harde broodjes en zijn ideaal omdat er voor uw bezoekers veel keuze is. We raden ongeveer vier broodjes per persoon aan. Zo zijn er genoeg broodjes voor iedereen.

Heeft u broodjes nodig voor een meeting?

Meetingschaal bestellen

Bestel uw zakelijke lunch bij ons cateringbedrijf

Bekijk ons ruime assortiment aan lunch voor bedrijven op onze website en maak uw keuze. Voor uw zakelijke lunch hebben we niet alleen broodjes, maar ook heerlijke salades die u kunt laten bezorgen. Plaats uw bestelling gemakkelijk in onze webshop. Heeft u een vraag over onze broodjes of over het laten bezorgen van uw zakelijke lunch? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag reageren.