• Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid
  • Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid

✓ Dagelijks vers bereid

✓ Gratis bezorging vanaf €25,-

✓ Grote afname mogelijk

Belegde broodjes bestellen in Den Bosch

De Twee Beren geeft u de kans de werknemers van uw bedrijf eens goed te verwennen door belegde broodjes te bestellen in Den Bosch. Door onze rijk belegde broodjes hebben uw collega’s na het eten gegarandeerd weer nieuwe energie om te werken. Iedere ochtend worden de bestellingen met verse ingrediënten voor u bereid.

Heeft u zin in een belegd broodje?

Eenvoudig broodjes bestellen via onze website

We komen uw belegde broodjes graag bezorgen bij uw bedrijf. Bestel uw broodjes op tijd, zo kunnen wij u de beste levertijd en service garanderen. Er is een duidelijk overzicht van ons ruime aanbod aan belegde broodjes om te bestellen te vinden. Zo kunt u goed zien wat er op de belegde broodjes zit, voordat uw de keuze maakt ze te bestellen. Om te bestellen voegt u de broodjes eenvoudig toe aan uw winkelmandje. Al onze hartige broodjes zijn heerlijk belegd met verse ingrediënten. Daarnaast zijn ze ook gegarneerd met producten als ei, komkommer en tomaat. Bent u op zoek naar een broodjeszaak waar u broodjes kunt bestellen met luxe beleg als carpaccio of rosbief? Bekijk dan eens onze luxe broodjes en maak uw keuze.

Broodjes bestellen Den Bosch
Meetingschalen

Lunch voor tijdens uw meeting of vergadering

Wij hebben ook schalen met mini-broodjes die wij aanbieden voor tijdens uw meeting. De heerlijk belegde broodjes zijn eenvoudig te bestellen via deze webshop. U kiest tussen broodjes met luxe beleg of broodsalades. De maaltijd maak je af door er lekkere smoothies bij te bestellen. Zo is iedere collega voorzien van een goede lunch tijdens de meeting.

Heeft u broodjes nodig voor een meeting?

Meetingschaal bestellen

Plaats uw bestelling met belegde broodjes

Bestel uw lunch nu op de webshop van ons cateringbedrijf zodat wij uw belegde broodjes op tijd bij u op kantoor kunnen bezorgen. Bij een bestelling van €25,- bezorgen wij de broodjes gratis bij uw bedrijf. U hoeft niet meer over de lunch na te denken nadat u uw bestelling heeft rondgemaakt. U kunt bij uw bedrijf de lunch ook laten cateren. Wij verzorgen dan de volledige lunch met dranken en andere lekkernijen. Plaats uw bestelling eenvoudig via onze webshop.