• Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid
  • Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid

✓ Dagelijks vers bereid

✓ Gratis bezorging vanaf €25,-

✓ Grote afname mogelijk

Broodjes laten bezorgen in Den Bosch

Bij cateringbedrijf de Twee Beren kunt u broodjes laten bezorgen voor bedrijven in Den Bosch. Als u uw bestelling minimaal één dag van tevoren plaatst, bezorgen wij uw bestelling op een gewenste tijd bij u. Zo kunnen wij u de beste service garanderen en zijn de broodjes vers.

Heeft u zin in een belegd broodje?

U kunt uw broodjes gemakkelijk bij uw bedrijf laten bezorgen

Omdat we lunch bestellen voor bedrijven zo eenvoudig mogelijk willen maken, kunt u onze heerlijke broodjes bij uw bedrijf laten bezorgen. Wij komen graag bij u langs met onze Mobiele Beer. Naast broodjes hebben we nog veel meer lekkere dingen die u kunt laten bezorgen. Wij komen bijvoorbeeld graag onze lekker frisse salades bij u brengen.

Broodjes bestellen Den Bosch
Meetingschalen

Broodjes laten bezorgen in grote aantallen voor bedrijven

Bent u bezig met de voorbereidingen van een zakelijke lunch? Dan is het fijn als er goede broodjes voor u en uw gasten klaarliggen. Het maakt niet uit hoe groot de groep is. Wij maken uw bestelling dagelijks vers voor u klaar. Onze luxe broodjes zijn perfect voor dit soort gelegenheden en kunt u laten bezorgen bij uw bedrijf. Als u broodjes in grote aantallen koopt, bezorgen wij uw bestelling gratis bij u. Onze luxe broodjes met een ruim aanbod aan soorten beleg zijn in grote afname beschikbaar.

Heeft u broodjes nodig voor een meeting?

Meetingschaal bestellen

Bestel onze lekkere broodjes online

Plaats uw bestelling om broodjes voor bedrijven te laten bezorgen eenvoudig via onze online lunch-service. Onze bezorgtijden zijn iedere week van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 13.00 uur. Het komt ook voor dat bedrijven onze broodjes voor de lunch graag buiten onze bezorgtijden willen bezorgen. Dit kunnen wij voor u regelen! Neem voor meer informatie contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.