• Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid
  • Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid
Luxe broodjes

Luxe broodjes

€ 5,95
incl. btw

Beschrijving

Luxe broodjes bij uw bedrijf in Den Bosch laten bezorgen

Bij de Twee Beren kunt u heerlijke luxe broodjes bestellen en laten bezorgen bij uw bedrijf in Den Bosch. Bij ons kunt u luxe broodjes bestellen van hoogwaardige kwaliteit. Plaats uw bestelling minimaal één dag voordat u de luxe broodjes wilt laten bezorgen. Zo kunnen wij onze levertijd garanderen.

Luxe broodjes bestellen voor uw collega’s

Uw collega’s verdienen natuurlijk een pauze met een heerlijk luxueus broodje. Onze broodjes zijn rijk belegd met luxe ingrediënten van goede kwaliteit. U kunt luxe broodjes met oude kaas, rosbief, brie, gerookte zalm, filet americain en carpaccio per vijf bij ons bestellen. U heeft de keuze uit wit en bruin brood, en harde en zachte broodjes. Er is zelfs de mogelijkheid om wit en bruin brood te mixen. Een goed broodje zorgt voor nieuwe energie, waardoor uw collega’s na de pauze weer fris aan het werk kunnen gaan. Het is geen probleem als u lunch wilt regelen voor een groot bedrijf. Al onze luxe broodjes kunt u ook in grote aantallen bestellen.

We komen bij u langs met onze Mobiele Beer

Als u uw lunch bij ons gaat bestellen, bereiden wij de luxe broodjes vers op de dag dat u de broodjes gaat eten. Vervolgens maken wij uw bestelling klaar voor bezorging zodat u zelf niet de deur uit hoeft. Bent u op zoek naar nog meer broodjes met luxe opties in beleg? Laat dan de opties van onze specialiteiten bij u bezorgen. Deze broodjes zijn belegd met nog meer extra ingrediënten voor een echte smaaksensatie. Dat is een goede reden om onze Mobiele Beer bij u langs te laten komen.

Laat onze luxe broodjes bezorgen

Plaats uw bestelling bij onze online lunch-service om de luxe broodjes bij uw bedrijf te laten bezorgen. Onze bezorgtijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 13.00 uur. We bezorgen onze broodjes op een tijd dat voor u goed uitkomt. Wilt u uw bestelling buiten onze bezorgtijden laten bezorgen? Neem contact met ons op via ons contactformulier om te bespreken wanneer u uw bestelling met luxe broodjes kunt laten bezorgen.