• Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid
  • Belegde broodjes
  • Lunch
  • Den Bosch
  • Dagelijks vers bereid

✓ Dagelijks vers bereid

✓ Gratis bezorging vanaf €25,-

✓ Grote afname mogelijk

Wij verzorgen de catering van uw lunch in Den Bosch

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de catering van uw lunch kan verzorgen op een bedrijfsfeest of -evenement in Den Bosch? Voor de catering van de Twee Beren is geen groep te groot om te voeden met onze lunchbroodjes. Er zijn veel mogelijkheden om een lunch van hoogwaardige kwaliteit te bestellen en te laten verzorgen door onze catering.

Heeft u zin in een belegd broodje?

Voor uw bedrijf de catering van de lunch bestellen

Onze catering heeft een groot aanbod aan heerlijke lunchbroodjes en andere lekkernijen voor bedrijven. Daarnaast kunt u bij de catering van de lunch voor uw bedrijf natuurlijk ook lekkere drankjes bestellen. Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfslunch door ons te laten cateren, bereiden wij uw bestelling die dag vers. Voor uw evenement bieden wij bij onze catering ook handige meetingschalen aan, waarop veel verschillende lunchbroodjes liggen. Uw collega’s en bezoekers kunnen zo zelf kiezen wat voor broodje ze nemen. Er is voor iedereen iets lekkers te vinden.

Broodjes bestellen Den Bosch
Meetingschalen

We bezorgen het eten bij u op kantoor

Plaats uw bestelling minimaal één dag voordat u de lunch wilt laten bezorgen. Als u dat doet bezorgen uw bestelling op tijd bij uw bedrijf. U kunt de gewenste tijd en datum laten weten door dit onder opmerkingen te vermelden bij uw bestelling. In onze Mobiele Beer passen ook zeer grote bestellingen. Zo kunt u ook de catering van de lunch voor een groot aantal mensen bij ons bestellen. Deze bezorgen wij bij u op grote schalen.

Heeft u broodjes nodig voor een meeting?

Meetingschaal bestellen

Kies ervoor om uw lunch door ons te laten cateren

Door te kiezen voor onze catering, hoeft u zich zorgen meer te maken over het bestellen van de lunch. Wij bezorgen onze lunchbroodjes voor bedrijven op de voor u gewenste tijd. De catering van onze lunchbroodjes bezorgen we van maandag- tot en met vrijdagochtend van 08.30 uur tot 13.00 uur. Het is voor ons ook mogelijk om buiten de bezorgtijden te bezorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.